Novamatic FH69-412K4 Bedienungsanleitung Seite 18

  • Herunterladen
  • Zu meinen Handbüchern hinzufügen
  • Drucken
  • Seite
    / 28
  • Inhaltsverzeichnis
  • FEHLERBEHEBUNG
  • LESEZEICHEN
  • Bewertet. / 5. Basierend auf Kundenbewertungen
Seitenansicht 17
Food Tem‐
pera‐
ture
(°C)
Time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Accessories
Swiss roll 180 20 - 30 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Brownie 180 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Cakes in tin
Soufflé 200 30 - 40 2 six ceramic ramekins on wire
shelf
Sponge flan base 180 20 - 30 2 flan base tin on wire shelf
Sponge cake 150 30 - 40 2 cake tin on wire shelf
Fish
Fish in pouches 300 g 180 20 - 30 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Whole fish 200 g 180 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Fish fillet 300 g 180 30 - 40 2 pizza pan on wire shelf
Meat
Meat in pouch 250 g 200 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Meat skewers 500 g 200 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Small baked items
Cookies 160 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Macarons 170 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Muffins 180 30 - 40 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Savoury cracker 160 25 - 35 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Shortcrust pastry bis‐
cuits
140 30 - 40 2 baking tray or grill- / roasting
pan
Tartelettes 170 15 - 25 2 baking tray or grill- / roasting
pan
18
Seitenansicht 17
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 27 28

Kommentare zu diesen Handbüchern

Keine Kommentare